Lusty Chili Cocos Yakisoba 🥥

Toto jídlo je ohnivým odhalením s tropickým nádechem – a malou ochutnávkou dlouho očekávaného léta. Krémové kokosové mléko se setkává s chutnou chilli - to nemůže být špatné.

Ingredience pro 2 osoby:

  • 125 ml Lusty Chili Cocos Tare
  • 150 g Ramen nudlí
  • 100 g edamame (mražené - jednoduše rozmrazit)
  • 1 mrkev (nakrájená na tenké proužky)
  • 150 g kuřecího prsíčka NEBO pevného tofu
  • 1 zralé avokádo (nakrájené na plátky)
  • 2 mrkve (nakrájené na tenké proužky)
  • 1 jarní cibulka (nakrájená na kroužky)
  • 1 lžíce pikantního chilli crunche
  • 1 lžička sójové omáčky
  • Čerstvý koriandr, pražený sezam (na ozdobu)

Příprava:

  1. Nudle uvařte podle návodu na obalu, sceďte a odložte stranou.
  2. Kuřecí prsíčko nakrájejte na kousky/tofu na kostky, ostře osmahněte a podlijte sójovou omáčkou.
  3. Mrkvové proužky krátce osmahněte & edamame blanšírujte v osolené vroucí vodě po dobu 2-3 minut.
  4. Přidejte Lusty Cocos Tare, podle potřeby dolijte trochou vody nebo kokosového mléka.
  5. Nudle dejte do pánve a dobře promíchejte s omáčkou.
  6. Při servírování přidejte avokádo, jarní cibulku a pikantní chilli crunch. Podle chuti ozdobte koriandrem a sezamem.

Štítky:

Lusty Chili Cocos Tare

Pikantní Chilli Crunch