Tan Tan ramen

Mleté maso na nudlích známe spíše z Itálie. Japonská varianta Tantanmen nechává mleté maso v kořeněné podobě trůnit na krémově pikantním vývaru – a to s pouhou hrstkou ingrediencí! Super rychlé jídlo, se kterým můžete zazářit i při romantické večeři.

Ingredience pro 4 osoby:

Příprava:

  1. Vývar zahřejte ve velkém hrnci – nevařte! Vmíchejte 1-3 lžíce Tan Tan omáčky pomocí tyčového mixéru nebo metličky, aby byl vývar krásně krémový (důležité!).
  2. Nudle uvařte podle návodu na obalu. Poté je sceďte a důkladně protřepejte, dokud nebudou lehce krémové.
  3. Mleté maso osmahněte na pánvi s trochou oleje. Přidejte 1-3 lžičky Bio pikantního chilli crunche pro zvláštní chuť.
  4. Při servírování rozdělte nudle do misek. Přelijte krémovým vývarem a přidejte osmažené mleté maso.
  5. Na ozdobu posypte Bio Gomasio kořenící směsí, nasekaným koriandrem a na kroužky nakrájenými jarními cibulkami.
  6. Jako alternativu k mletému masu můžete použít tofu, tempeh nebo zeleninu, jako jsou houby. Ramen vejce také nikdy neuškodí.

Štítky:

Základní vývar Ramen kuřecí

Bio Gomasio kořenící směs

Pikantní Chilli Crunch

Tan Tan kořenící omáčka