Gurmánský průvodce specialitami

Ramen konečně skvěle, snadno a udržitelně!
Budete nadšeni - většinu nepříjemných starostí s tím, jak dostat chuť ramen polévky do Vaší misky, odpracovali v Durynsku v malé rodinné firmě J. Kinski. Vybrali k tomu volně chovaná kuřata, hovězí dobytek z volné pastvy, další udržitelně pěstované suroviny a to vše naservírovali v BIO kvalitě v podobě základů, vývarů a dochucení ramen - stačí jen zkombinovat a přidat ozdoby na závěr!
V sortimentu najdete i závislácké pecky jako Soya Peanut Rayu - skleničku budete schovávat i před vlastní rodinou!
Wiener Miso nepasterované a velmi jemné!
Vídeň je kouzelná a stejně tak miso od Sirkky Hammer, které vyrábí ručně v kameninových a dřevěných nádobách v její velmi malé dílně nedaleko legendárního paláce Schönbrunn. Když by ještě žila Sisi, nechávali by pro Sirkku rozvinut červený koberec - její umění se ukazuje v delikátní jemnosti a nízké slanosti, která Vám umožní její miso použít doslova kdekoliv. Bonusem jsou zachované probiotické vlastnosti podporující Vaše zdraví!


Demi Glace z Naše Maso - snadná cesta k dokonalé omáčce
Vaše záchrana při vaření pepřové omáčky, ale i mnoha dalších klenotů Vaší kuchyně. Několik desítek hodin práce a umění mistrů řeznického řemesla z Ambiente v čele s Františkem Kšánou redukovaných v malé skleničce, ve které je síla mnoha litrů poctivého vývaru.
Stačí lžička a budou se dít věci!
Ve spolupráci s Ambiente připravujeme několik dalších specialit!
Japonská rýže od Marka a Yuky
Marek žil 20 let v Japonsku, poznal zde nejen kouzlo místní gastronomie a svoji Yuku, ale také spoustu farmářů od kterých po svém návratu dováží tu nejkvalitnější japonskou rýži.
Rýže v této kvalitě a navíc leštěná až tady v ČR je i v rámci Evropy ojedinělá - neváhejte a vyzkoušejte několik unikátních druhů, které byste jinde těžko hledali. Zkuste i Markovo japonské rogu a obojí zkombinovat s Wiener Miso a budete nadšeni!


True Shiitake - chuť umami z Čech
Máme štěstí, že mezi naše partnery patří i True Shiitake, fantasticky pěstované na dubových kládách - na jednom místě tak můžete nakoupit vše co potřebujete k dokonalému zážitku z japonské kuchyně a nejen to.
Shiitake můžete použít na spoustu dalších receptů, třeba shiitake kulajda je naprosto dokonalá a umami prach z shiitake můžete přidat jako magický zlepšovač chuti téměř kamkoliv!
Pesto od Lukáše je prostě radost
Lukáš si zažil ve své historii už mnohé včetně povodní, chilli papričky a bylinky si pěstuje sám ve sklenících na okraji Prahy od semínek. Nekompromisně vybírá špičkové suroviny a jejich kombinace s jediným cílem - přinést Vám na stůl fantastický produkt, což se kolikrát povedlo i na ty nejvyšší gastronomické medaile.
Jo a omáčky umí také... a hádejte jaké... :-)
