Kimchi ramen s kuřetem

Perfektní Ramen pro všechny, kteří mají rádi pikantní a ne příliš syté jídlo. Jemné kuřecí maso zde hraje hlavní roli, Kimchi a Chili Crunch dodávají správný šmrnc a kořeněný vývar to vše krásně završuje. To zní jako tvůj nový oblíbený Ramen, že? Také se skvěle hodí k tomu, abys ohromil přátele ;)

Ingredience (pro 4 porce):

Příprava:

  1. Kuřecí prsíčko okořeňte 1 lžící Umami Royal, solí a pepřem. Osmahněte na pánvi s trochou sezamového oleje, dokud nebude propečené a lehce křupavé. Přidejte 1 lžíci Black Garlic Tare a obalte v něm maso.
  2. Vývar zahřejte v hrnci. Vmíchejte 1 lžíci Black Garlic Tare a 1 lžíci Bio chilli oleje (nejlépe to jde s metličkou nebo tyčovým mixérem).
  3. Pak Choi, brokolici a mrkev blanšírujte 2 minuty ve vroucí vodě, poté sceďte.
  4. Ramen nudle uvařte podle návodu na obalu, sceďte a v sítu důkladně protřepejte, dokud nebudou lehce krémové.
  5. Nudle rozdělte do čtyř Ramen misek a přelijte horkým vývarem. Navrch dejte kuřecí plátky, sušené Kimchi, blanšírovanou zeleninu a edamame. Posypte sezamovými semínky a dle libosti přidejte ještě trochu chilli oleje.

Štítky:

Základní vývar Ramen kuřecí

Black Garlic Shoyu Tare

Chilli olej

Umami Royal sůl