Vegane Shoyu Ramen 🤤

🌱 Čistá chuť! Máme zde jednoduchý recept na domácí veganské Shoyu Ramen, které je tak chutné, že ani milovníci masa neodolají. 🍜🤤 Připravte se na dokonalý gurmánský zážitek! 🌟

Ingredience pro 4 osoby:

Příprava:

  1. Příprava zeleniny: Pórek a mrkev omyjte a nakrájejte na tenké julienne proužky.
  2. Smažení hub: Hlívy očistěte, nařízněte křížem a osmahněte na horké pánvi, dokud nebudou zlatohnědé.
  3. Vaření nudlí: Ramen nudle připravte v vroucí vodě po dobu 5 minut. Poté dobře sceďte.
  4. Příprava vývaru: Bio Ramen základ Shoyu-Seaweed-Mushroom zahřejte v hrnci a přiveďte k varu.
  5. Blanšírování zeleniny: Pak Choi a klíčky omyjte a postupně krátce blanšírujte ve vroucí vodě, poté rychle ochlaďte ve studené vodě.
  6. Servírování: Uvařené nudle rozdělte do misek, přelijte horkým vývarem. Přidejte osmažené hlívy, julienne zeleninu, blanšírovaný Pak Choi a klíčky. Dochutťe Bio Peanut Rayu kořenící pastou a Black Garlic Shoyu Tare kořenící omáčkou.

Štítky: Black Garlic Shoyu Tare, Peanut Rayu, Ramen nudle, Shoyu Seaweed Ramen