🌱 Čistá chuť! Máme zde jednoduchý recept na domácí veganské Shoyu Ramen, které je tak chutné, že ani milovníci masa neodolají. 🍜🤤 Připravte se na dokonalý gurmánský zážitek! 🌟
Ingredience pro 4 osoby:
- 400 g Ramen nudlí
- 2 lahve bio Ramen základ Shoyu-Seaweed-Mushroom
- 1 stonek pórku
- 2 mrkve
- 6 hlív ústřičných
- 2 Pak Choi
- 200 g klíčků
- Na dochucení: Bio Peanut Rayu kořenící pasta & Black Garlic Shoyu Tare kořenící omáčka
Příprava:
- Příprava zeleniny: Pórek a mrkev omyjte a nakrájejte na tenké julienne proužky.
- Smažení hub: Hlívy očistěte, nařízněte křížem a osmahněte na horké pánvi, dokud nebudou zlatohnědé.
- Vaření nudlí: Ramen nudle připravte v vroucí vodě po dobu 5 minut. Poté dobře sceďte.
- Příprava vývaru: Bio Ramen základ Shoyu-Seaweed-Mushroom zahřejte v hrnci a přiveďte k varu.
- Blanšírování zeleniny: Pak Choi a klíčky omyjte a postupně krátce blanšírujte ve vroucí vodě, poté rychle ochlaďte ve studené vodě.
- Servírování: Uvařené nudle rozdělte do misek, přelijte horkým vývarem. Přidejte osmažené hlívy, julienne zeleninu, blanšírovaný Pak Choi a klíčky. Dochutťe Bio Peanut Rayu kořenící pastou a Black Garlic Shoyu Tare kořenící omáčkou.
Štítky: Black Garlic Shoyu Tare, Peanut Rayu, Ramen nudle, Shoyu Seaweed Ramen