Miso pasty
Překvapilo mě, jak může být miso jemné a málo slané - ty co jsem doteď ochutnal (a bylo jich přes tucet) byly většinou velmi slané a měly intenzivní chuť fermentované suroviny. Specifikum Wiener Miso od Sirkky Hammer je právě jemnost, delikátní chuť a nízký obsah soli, což z Wiener Miso dělá skvělý tip pro začátečníky ve světě misa. Otestoval jsem i napříč celou rodinou, funguje to!
Vše je z BIO surovin, většinou z Rakouska - špičková kvalita přímo od pěstitelů a pak už jen ruční práce v malém měřítku, dodnes ve dřevěných a nebo kameninových nádobách a ve velimi limitovaném množství. Můj tip je Wiener Miso, Miso karamel a dýňové miso pesto!
- Delikátní jemná chuť
- Nepasterizované
- Plná nálož probiotik
- Nízký obsah soli


Geniální kombinace na marinování masa i zeleniny - koji (ano, ta má na starosti umami chuť misa) a černý česnek....

Nefiltrovaná přírodní BIO sojovka z divokého žita plná chuti na dochucení omáček, ramen polévek, smažených nudlí...

Miso od Sirkky Hammer z Vídně je exkluzivní produkt, dodnes miso vyrábí tradičními postupy zahrnujícími velké...

Naše pohankové miso z čočky beluga má intenzivní, kořeněnou chuť a dodává mnoha pokrmům krásnou hloubku. Chutná...

Bezlepková pohanková tamari se vyrábí pouze s malým podílem sójových bobů. Není však tak silně slaná a její...

BIO špaldové miso je silné, kořeněné, plné chuti a všestranně použitelné díky 12 měsíčnímu zrání v našem...

Tento výjimečný pohankový čaj Koji vznikl inspirován obilným čajem Genmai Cha, který je oblíbený v Asii. Díky...

Totální závislost, které se po první lžičce nelze vyhnout - kombinace fantasticky jemného Wiener Miso, kokosu a...

Sůl ochucená sojovkou z divokého žita - perfektní nápad, funguje skvěle jako sůl, která nejen solí, ale i dodává...